A bazinagy lyukrafutás

Hajsza 130 gárdista után: “műveleti körzetté” vált Csókakő.

Műveleti körzetté nyilvánította Csókakőt bűncselekmény elkövetésének megelőzése és a település közbiztonságának fenntartása érdekében a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője; a rendőrök szombaton nulla órától korlátozzák a bejutást a községbe, mindent és mindenkit ellenőriznek - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. A rendelkezésre álló adataik alapján Csókakő belterületén bűncselekmény elkövetése volt valószínűsíthető. Ennek megakadályozására és a település közbiztonságának fenntartására Simon László az ozorai drogügy miatt felfüggesztett megyei rendőrfőkapitány a települést műveleti körzetté nyilvánította.

A drogügyletkbe keveredett és ezért felfüggesztett rendőrkapitány lezár a Magyar Gárda elől egy települést…. Miféle erköcsök uralkodnak ma Magyarországon? Vagy csak én hiszem azt, hogy ez abnormális?

Csókakő: Jól jött a rendőröknek egy kis túlórapénz, persze tőlünk az adófizetőktől.

A rendőrség Csókakőn, a gárdisták Dunaföldváron. Több száz rendőr zárta le a Fejér megyei Csókakőt, valószínűleg azt hitték, gárdistákat avatnak ott. Közben Dunaföldváron, Vona Gábor jelenlétében valóban felavattak 130 új gárdistát.

A főrendőrpintér most vajon kit fog kirúgni? A bűnözőkkel, drogosokkal teli agyonkorrumpálható rendőrség, képes e pénzbeszedésen kívül, más feladatok ellátásra is? Úgy tűnik, a nyomoronc Garamvölgyit is félretájékoztatták. Jó nagy káosz lehet a rendőrség berkeiben. Azért ez a Csókakő egy baromi nagy égés Pintér “2 hét alatt rend lesz” Sándor rendőrségének információs rendszerére, beépített embereire, meg egyáltalán a magyar rendőrségre…

"Szombatra virradó éjjel megszállta a rendőrség a Fejér megyei Csókakő települést." - dől már a csapból is. Holnap megint olvashatjuk, hogy Pécsett, vagy valahol másutt megöltek egy ártatlant, mert a faluban, városban nem volt rendőrjárőr. Mint legutóbb a szivárványos büszkeség idején a pécsi lányt… Akkor a pécsi rendőrök az Andrássy úton járőröztek…

Megfelelő embert a megfelelő helyre? Pintérkartársbajtárs talán mégsem a megfelelő cipőt a cipőboltból ember…

http://www.facebook.com/jadranovic

http://www.facebook.com/jadravica

http://www.facebook.com/jadrankavilaga